Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. februára 2021, 9:02
Čas čítania 0:50
Tímea Krauszová

Ružový diamant v strede čela Lil Uziho za 24 miliónov dolárov ho vraj ohrozuje na živote. Začala mu tiecť krv

HUDBA
Uložiť Uložené

Nečakané komplikácie so šperkom za desiatky miliónov.

Rapper Lil Uzi Vert pred niekoľkými dňami šokoval, keď si nechať do čela implantovať ružový diamant v hodnote 24 miliónov dolárov. Nádherný kúsok mu však spôsobuje vážne zdravotné problémy a podľa hudobníkovych slov ho ohrozuje na živote.

Odporúčané
Rapper Lil Uzi Vert si nechal do čela implantovať ružový diamant v hodnote 24 miliónov dolárov Rapper Lil Uzi Vert si nechal do čela implantovať ružový diamant v hodnote 24 miliónov dolárov 3. februára 2021, 22:39

Mohol by som zomrieť

Na nádherný šperk bol raper patrične hrdý, na Twitteri dokonca tvrdil, že sa s ním úplne inak pohybuje. Radosť však na chvíľku vystriedal des, keď sa mu spustila krv.

„Ak si ho nedám vybrať správnym spôsobom, mohol by som zomrieť. Naozaj,“ napísal podľa Rap Up na Twitteri a zazdieľal fotografiu, na ktorej sa mu z čela rinie krv a steká mu po nose.  Fotku neskôr zmazal, hoci ju stihli prezdieľať ďalšie stránky. Na Twitter miesto toho pridal video s popisom „Ok, všetko dobré“. Krvácanie zjavne prestalo, no neprezradil viac o tom, prečo sa spustilo a či s tým zašiel k lekárovi. Nechýbajú však krátke statusy o tom, že sa chce doslova premeniť na diamant a vyhlásenia ako „toto je móda“. 

Skvost na jeho čele je prírodný ružový diamant, za ktorý posielal šperkárovi splátky už od roku 2017. Má takmer jedenásť karátov a hodnotu 24 miliónov dolárov. Mladý raper je známy svojimi excentrickými účesmi, tetovaním na tvári či módnym vkusom.

Domov
Zdieľať
Diskusia