Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2021, 21:03
Čas čítania 0:56
Tímea Krauszová

Raper, ktorý si do čela implantoval 24-miliónový diamant, si teraz chce kúpiť planétu

Raper, ktorý si do čela implantoval 24-miliónový diamant, si teraz chce kúpiť planétu
Zdroj: Getty Images for iHeartMedia/Rich Fury
NEWS LIL UZI VERT
Uložiť Uložené

Ak si ju naozaj kúpi, bude prvým človekom v histórii, ktorý vlastní planétu.

Raper Lil Uzi Vert rád utráca svoje peniaze na veci, ktoré mu prinášajú radosť. Najskôr to bol diamant implantovaný do čela. Stál 24 miliónov dolárov a spôsobil mu viac (zdravotných) problémov než radosti. Vraj si ho dal implantovať do hlavy, lebo inak by ho stratil. Neskôr si ho pre zdravotné komplikácie napokon vybral. Podľa The Source teraz zvažuje vážnejšiu investíciu: chce si kúpiť planétu.

Prvý človek, ktorý vlastní planétu

„Bonzla“ ho hudobníčka a partnerka Elona Muska Grimes. Na Twitteri napísala, že raper je na dobrej ceste k tomu, aby sa stal prvým človekom s vlastnou planétou. Nachádza sa mimo našej slnečnej sústavy a nesie honosné meno WASP-127b.

„Papierovačky potrebné na to, aby si Lil Uzi Vert mohol nárokovať WASP-127b, sú takmer finalizované. Toto je obrovské! Prvý človek, ktorý bude legálne vlastniť planétu,“ píše Grimes. „Chcel som, aby to bolo prekvapenie,“ reagoval na sociálnej sieti raper.

Budeme zrejme o ňom ešte počuť. Okrem planéty sa chystá budúci rok na ďalší implantát. Tentoraz by chcel čip do mozgu. „Je to experimentálny zákrok, ale ak bude úspešný, budeme mať poznanie bohov,“ napísala Grimes so smiechom. Raper nadšene reagoval otázkou, kedy do toho pôjdu.

Azda až vtedy, keď to bude bezpečné.

Domov
Zdieľať
Diskusia