Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2021, 10:29
Čas čítania 0:26
Richard Bonde

V Rakúsku sa v toalete tento týždeň z ničoho nič objavil už druhý had

NEWS RAKÚSKO ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

68-ročná Viedenčanka si zachovala chladnú hlavu a privolala pomoc.

Nedávno sme písali o pytónovi, ktorý v Rakúsku vyliezol z toaletnej misy a pohrýzol 65-ročného muža do genitálií. Rakúsko si tento týždeň obhájilo svoju „hadiu povesť“ – vo viedenskej toalete sa totiž objavil ďalší had.

Odporúčané
Rakúšana na toalete pohrýzol do genitálií 1,6-metrový pytón. Dostal sa k nemu cez kanalizáciu od suseda Rakúšana na toalete pohrýzol do genitálií 1,6-metrový pytón. Dostal sa k nemu cez kanalizáciu od suseda 5. júla 2021, 20:08

Vo štvrtok večer ho našla 68-ročná Viedenčanka vo vode svojej domácej toalety. Had mal dĺžku približne jeden meter, bol tmavý a po celom tele mal viaceré svetlé škvrny. Podľa denníka Kurier sa po nechcenom stretnutí nikomu nič nestalo. 

Oficiálna fotografia od viedenskej polície.
Oficiálna fotografia od viedenskej polície. Zdroj: Polizei Wien

Ostražitá žena zavolala na linku pomoci zvieratám. Kým čakala, had zostal v toalete, vplazil sa o kúsok hlbšie do potrubia a nehýbal sa. Veterinárni pracovníci pristúpili k toalete, hada z nej vybrali a zabezpečili mu potrebné prostredie.

Domov
Zdieľať
Diskusia