Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júla 2021, 13:02
Čas čítania 2:43
Vojtěch Vanda

Transsexuálka Tereza: Ak zoženiem prostriedky, podám žalobu na Zemana. Výrokmi o transgenderových osobách prilial olej do ohňa

Transsexuálka Tereza: Ak zoženiem prostriedky, podám žalobu na Zemana. Výrokmi o transgenderových osobách prilial olej do ohňa
Zdroj: s dovolením Terezy Španihelovej
NEWS LGBT+
Uložiť Uložené

Tereza Španihelová by rada podala žalobu na prezidenta Zemana pre jeho výrok o transgenderových osobách. Uviedla to pre Refresher.

„Pokud se objeví člověk, který by byl ochotný žalobu na prezidenta Zemana pokrýt finančně, tak do toho půjdu,“ uvedla pro REFRESHER nejznámější česká transgender osoba Tereza Španihelová. Vadí jí výrok prezidenta Miloše Zemana z června, kdy v Partii Terezy Tománkové na CNN Prima NEWS uvedl, že jsou mu transgender osoby „bytostně odporné“. 

Kromě toho ale Španihelové vadí hlavně to, jak prezident společnost rozděluje, a jak „přilévá olej do ohně“ nenávisti směrem k LGBT komunitě, když podle ní již pouze „doutnal“.

Domov
Zdieľať
Diskusia