Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 11:26
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Festival Pohoda púšťa do predaja ďalšie vstupenky, máš jedinečnú možnosť dostať sa na vypredané koncerty

NEWS FESTIVAL POHODA
Uložiť Uložené

Organizátori púšťajú do predaja ďalších vyše 250 vstupeniek.

Dnes o 12.00 h dávajú organizátori do predaja ďalšie lístky na podujatie Pohoda on the Ground. V prvom kole predali menej vstupeniek, keďže rátali s kapacitou 1 000 ľudí vrátane produkcie a účinkujúcich.

Napokon pôjde o 1 000 návštevníkov. Do predaja dávajú aj neuhradené vstupenky či lístky, ktoré nepredali kluby. Do predaja pôjde viac ako 250 lístkov na každý deň festivalu.

Odporúčané
60-eurové jednodňové lístky na Pohodu sa vypredali za 10 minút. Na legendárny slovenský festival sa tento rok už nedostaneš 60-eurové jednodňové lístky na Pohodu sa vypredali za 10 minút. Na legendárny slovenský festival sa tento rok už nedostaneš 17. mája 2021, 15:18

Zverejnia aj line-up a pokyny k testovaniu 

V predaji sú aj ďalšie druhy lístkov ako Tent Inn, Lock Inn, Autocamp, parkovanie pre autá, motocykle či karavany. Tie sa budú dať kúpiť aj na mieste, no za vyššiu sumu a ich zakúpenie vopred ti skráti čas pri vstupe a organizátorom uľahčí prípravu areálu.


Všetky druhy vstupeniek nájdeš na známej adrese pohodafestival.sk. Už zajtra zverejnia aj kompletný program s line-upom jednotlivých dní podujatia Pohoda on the Ground. V spolupráci s Vacuumlabs spustia aj registráciu návštevníkov – zaočkovaných aj tých, ktorí sa budú dávať testovať na mieste. Toto riešenie pomôže zvýšiť bezpečnosť i plynulosť príchodu ľudí do areálu festivalu.

Festival Pohoda
Zdroj: Festival Pohoda

Prvé lístky vypredali za pár minút

Pôvodne trvalo približne 10 minút, kým pred pár týždňami organizátori vypredali vstupenky na tohtoročnú špeciálnu edíciu Pohody. 

Najväčší slovenský hudobný festival vzhľadom na koronavírus aj v roku 2021 zrušil udalosť na trenčianskom letisku, resp. celý program presunul o 12 mesiacov. „Veľkú“ Pohodu tento rok nahradí séria menších udalostí pre tisícku návštevníkov, čo je maximálny počet ľudí na kultúrnom podujatí vo fáze monitoringu v rámci covid automatu 2.0. Ministerstvo kultúry medzičasom ešte upravilo podmienky vstupu, a tak sa umelci ani organizačný tím do tejto maximálnej kapacity nerátajú. 

Odporúčané
Outfity na Pohode: 20 rokov po sebe ten istý outfit, odhalené dekolty či Dior kabelka za 4 000 eur Outfity na Pohode: 20 rokov po sebe ten istý outfit, odhalené dekolty či Dior kabelka za 4 000 eur 9. júla 2023, 17:30

Päť dní festivalu sa bude konať od 7. do 11. júla na letisku v Trenčíne. Predstavia sa desiatky umelcov rôznych žánrov. Program hlavného pódia zameraný na zahraničné kapely sa tento rok meniť nebude. Zatiaľ zrušili svoje vystúpenia interpreti z Británie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia