Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. mája 2021, 15:18
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

60-eurové jednodňové lístky na Pohodu sa vypredali za 10 minút. Na legendárny slovenský festival sa tento rok už nedostaneš

KULTÚRA FESTIVAL POHODA
Uložiť Uložené

Organizátori festivalu oznámili začiatok predaja len vo veľmi krátkom predstihu na sociálnych sieťach. Aj to však stačilo na to, aby sa tisícky lístkov vypredali za pár minút.

Najväčší slovenský hudobný festival vzhľadom na koronavírus aj v roku 2021 zrušil udalosť na trenčianskom letisku, resp. celý program presunul o 12 mesiacov. „Veľkú“ Pohodu tento rok nahradí séria menších udalosti pre 1 000 návštevníkov, čo je maximálny počet ľudí na kultúrnom podujatí vo fáze monitoringu v rámci covid automatu 2.0. 

Organizátori spustili online predpredaj lístkov na sériu piatich mini festivalov so spoločným názvom Pohoda on the Ground v pondelok o 12.00 h bez predošlého avizovania. Trvalo necelých 10 minút, kým sa vypredali všetky vstupenky na piatok a sobotu. O ďalších pár minút už neboli dostupné ani lístky na zvyšné dni. 

Cena jednodňovej vstupenky bola 59 €. Keďže išlo o päť samostatných festivalov, viacdňové lístky či permanentky v predaji neboli.

Domov
Zdieľať
Diskusia