Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 20:31
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Poštárka v dedine Potvorice rok schovávala listy v chladničke. Slováci dostávajú vianočné pozdravy v máji

NEWS SLOVENSKÁ POŠTA
Uložiť Uložené

Poštárka schovávala listy v skrini aj v chladničke. Svoje konanie vysvetliť nedokázala.

Poštárka a zároveň vedúca pošty v obci Potvorice na západnom Slovensku takmer rok neroznášala ľuďom poštu. Na bizarný prípad upozornila TV Markíza, ktorá ženu navštívila v mieste jej bydliska. „Ja sa s vami nebudem o týchto veciach rozprávať,“ odpovedala na otázku, či dokáže vysvetliť, prečo poštu neroznášala. Podľa informácií televízie skrývala zásielky v skrini, ale aj v chladničke. Medzičasom už požiadala o rozviazanie pracovného pomeru.

Odporúčané
Za ľudí sa ďalej rozpadá, Remišová vyhodila Kiskovu pravú ruku Za ľudí sa ďalej rozpadá, Remišová vyhodila Kiskovu pravú ruku 1. júna 2021, 8:06

Televízia zároveň upozorňuje, že okrem porušenia pracovnej disciplíny sa mohla dopustiť aj trestného činu. Slovenská pošta sa chystá podať trestné oznámenie.

Zároveň argumentuje, že kontroly zamestnancov vykonávala v menšom počte aj vzhľadom na pandémiu, v opačnom prípade by sa na problém prišlo oveľa skôr. Zásielky doručujú obyvateľom obce až s odstupom mesiacov, a tak teraz dostávajú vianočné a veľkonočné pozdravy, iní faktúry a úradné zásielky. 

Niektorí obyvatelia dediny bývalú poštárku obhajujú, vraj ju chápu, pretože mala miestami veľa práce, keď musela doručovať zásielky aj vo vedľajšej obci. Iní si toto konanie vysvetliť nedokážu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia