Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021, 18:15
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Na bratislavskom obchvate blízko Auparku sa zrazili dva kamióny. Jeden z nich prerazil protihlukovú stenu

NEWS AUTONEHODA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Diaľnica D1 v Petržalke v smere von z mesta je neprejazdná.

Na začiatku diaľnice D1 v bratislavskej Petržalke na úrovni kongresového centra došlo k nehode dvoch kamiónov. Úsek je momentálne úplne neprejazdný.


Zelená vlna RTVS informuje, že polícia odkláňa premávku od diaľnice D2 v smere na Prístavný most cez Einsteinovu ulicu.


Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) vykonávajú hasiči na mieste protipožiarne opatrenia a pri udalosti asistujú zdravotníckym záchranárom.

Pri nehode na začiatku diaľnice D1 v bratislavskej Petržalke v smere na Prístavný most došlo podľa doterajších zistení polície k zrážke kamióna prevážajúceho osobné motorové vozidlá a troch osobných áut. Kamión v dôsledku zrážky narazil a prebúral protihlukovú stenu.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

„Pri nehode sa zranili štyri osoby, ktoré previezli na ošetrenie do nemocnice,“ dodal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Pripomenul, že policajti dopravu odkláňajú po súbežnej komunikácii Einsteinova.

„Vzhľadom na situáciu vyzývame vodičov, aby na prejazd využili alternatívnu trasu,“ uviedol Szeiff. Tí, ktorí inú trasu zvoliť nemôžu, sa musia pripraviť na zdržanie, kolóny sa tvoria už na výjazdoch z D2 v smere na D1.

nehoda D1obchvat
Zdroj: REFRESHER
Domov
Zdieľať
Diskusia