Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. mája 2021, 13:08
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Taký katastrofálny výkon rozhodcov som ešte nezažil, bol to extrém. Boris Valábik hromžil po nakladačke od Švajčiarov

ŠPORT MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý hokejový obranca a súčasný komentátor Boris Valábik nie je spokojný s výkonom rozhodcov v zápase Slovensko – Švajčiarsko. Dodáva, že vyhovárať sa napriek tomu nemôžeme.

Slovenský hokejový výber včera prvýkrát po víťaznej vlne pocítil trpkú chuť prehry, ktorá bola navyše znásobená nepríjemným debaklom 8 : 1. Reprezentačnému tímu sa stala osudnou hra v oslabení, nedisciplinovanosť sa však niesla celým zápasom.

Boris Valábik si napriek tomu myslí, že rozhodcovia boli na hráčov Slovenska veľmi prísni a podali veľmi zlý výkon, ktorý nie je hodný šampionátu takých rozmerov. 

„Katastrofálny výkon rozhodcu. Nezakrývajme si pred tým oči. Nehovorím, že to bol dôvod, prečo sme prehrali, lebo víťaz nepozná výhovorky. Ale obaja dnes boli katastrofálni,“ povedal po zápase bývalý obranca a komentátor RTVS Boris Valábik.

Argumentom podľa neho je aj skutočnosť, že náš výber bol podstatne aktívnejší v počte striel na bránu súpera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia