Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. mája 2021, 8:57
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Ošiaľ dovoleniek v Chorvátsku sa začína: Regiojet predal 30-tisíc lístkov na vlak. Stačí splniť jednoduché podmienky

Ošiaľ dovoleniek v Chorvátsku sa začína: Regiojet predal 30-tisíc lístkov na vlak. Stačí splniť jednoduché podmienky
Zdroj: TASR/AP
NEWS CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Chorvátsko bude tento rok opäť populárnou dovolenkovou destináciou pre mnohých Slovákov a Čechov. K moru už začali premávať aj vlaky.

Autobusový a vlakový dopravca Regiojet aj tentok rok odštartoval spojenie do obľúbenej dovolenkovej destinácie – do Chorvátska. Celkovo už podľa hovorcu Aleša Ondrůja predali viac ako 30-tisíc lístkov, prvé vlaky vyrazili práve včera. Informuje o tom Denník E s odvolaním sa na ČTK.

Vlak bol zaplnený do kapacity 75 % a zdá sa, že Čechov pandémia neodradila, práve naopak, zlepšujúca sa situácia motivuje tých menej trpezlivých vyraziť čo najskôr. 

Lístky s cenovkou od približne 50 eur za osobu sa vypredávajú veľmi rýchlo. Navyše dopravca si zriadil na hlavnej vlakovej stanici v Prahe vlastné antigénové odberové miesto. Cestujúci tak za pár minút môžu mať potvrdenie o negatívnom výsledku v češtine aj angličtine. Za testy sa dokonca neplatí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia