Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2021, 11:08
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Fu*k Jake Paul, skandovali diváci počas zápasu UFC. Kontroverzný youtuber medzitým v aréne provokoval bývalého bojovníka

Fu*k Jake Paul, skandovali diváci počas zápasu UFC. Kontroverzný youtuber medzitým v aréne provokoval bývalého bojovníka
Zdroj: Getty Images/Al Bello
ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Youtuber si na vlastné oči prišiel pozrieť súboje na podujatí UFC 261.

Podujatie UFC 261 v americkom meste Jacksonville sa nieslo v znamení návratu fanúšikov do publika. Arénu však nezaplnila len bežná verejnosť, ale aj viacero prominentných osobností zo sveta zmiešaných bojových umení a chýbať nemohol ani kontroverzný youtuber Jake Paul, uvádza MMAFighting.

Ten minulý víkend po technickom knockoute vyhral v boxerskom súboji nad bývalým bojovníkom UFC Benom Askrenom, a tak prišiel provokovať priamo do arény. Youtubera si všimli ľudia v hľadisku, a tak sa dokonca zaplnenou arénou počas súboja Randyho Browna a Alexa Oliveiru ozýval pokrik: „Fu*k Jake Paul.“ Verejnosť tak jednoznačne vyjadrila svoj postoj k youtuberovi.

Odporúčané
VIDEO: Desivé zranenie z UFC. Bojovník si zlomil nohu na polovicu hneď po 17 sekundách zápasu, protivník vyhral bez jediného úderu VIDEO: Desivé zranenie z UFC. Bojovník si zlomil nohu na polovicu hneď po 17 sekundách zápasu, protivník vyhral bez jediného úderu 25. apríla 2021, 8:45

Skandovanie však nebolo jediným momentom, v ktorom sa objavilo meno Jake Paul. Youtuber si počas uplynulého týždňa na sociálnych sieťach vymieňal nadávky a provokácie s viacerými osobnosťami MMA. Bývalý bojovník UFC Daniel Cormier mu naložil na Twitteri, na čo sa Jake Paul rozhodol zareagovať osobne.

Na Twitteri sa objavilo video, v ktorom Cormier prišiel až k miestu, kde Jake Paul sedel, aby sa mu so zdvihnutým prstom vyhrážal.

Komentátor Joe Rogan si potýčku všimol, ale Cormier ju okomentoval slovami, že Paula len upozornil, aby sa s ním nezahrával, lebo mu uštedrí ranu do tváre. Youtuber si však Cormierovo napomenutie nevzal k srdcu, keďže krátko po skončení podujatia ho znovu vysmial na Twitteri.

Domov
Zdieľať
Diskusia