Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2021, 17:34
Čas čítania 0:47
Tímea Krauszová

Slovák priniesol na políciu takmer 5 000 nábojov. Využil zbraňovú amnestiu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Beztrestne odovzdať zbrane a strelivo môžeš do konca apríla.

Polícia na Facebooku ukázala dve drevené debny plné nábojov. Na bratislavskú policajnú stanicu ich priniesol Slovák v rámci zbraňovej amnestie. Až do 30. apríla môžu ľudia odovzdať strelivo či zbrane bez obáv z trestného stíhania za nedovolené ozbrojovanie. Tento Slovák však mal doma poriadne zásoby.

Odporúčané
Kočnerovmu známemu zrušili medzinárodný zatykač výmenou za priznanie v kauzách Očistec a Búrka. Môže zostať v Abú Zabí Kočnerovmu známemu zrušili medzinárodný zatykač výmenou za priznanie v kauzách Očistec a Búrka. Môže zostať v Abú Zabí 17. apríla 2021, 13:23

5 000 nábojov

V dvoch debnách priniesol takmer päťtisíc nábojov. „Spolu to bolo 4 960 kusov guľových nábojov kalibru 7,62 × 39 mm. Ide o náboje československej výroby určené pre dlhé guľové zbrane príslušného kalibru, napríklad aj pre známu československú samočinnú pušku Sa vz. 58,“ píše polícia na Facebooku. Podľa ministerstva vnútra teda až štvrtina doposiaľ odovzdaných nábojov pochádza od jediného človeka.

Domov
Zdieľať
Diskusia