Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2021, 16:36
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Zo dňa na deň sa ochladí o 15 stupňov. Na Slovensko sa vracia zima, upozorňuje SHMÚ

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Onedlho sa na Slovensko vráti zima, ako keby bol opäť december.

Zima sa vráti v plnej sile. Slovenský hydrometeorologický ústav upozorňuje, že aj keď sa v decembri zime nechcelo začať, teraz bude na oplátku trvať dlhšie, než možno mnohí z nás očakávali.

„Veľmi podobne ako tento týždeň aj v tom budúcom v noci na utorok postúpi do našej oblasti studený front, ktorý ukončí prechodné teplejšie obdobie,“ uvádza SHMÚ v príspevku na Facebooku. 

 

Zima sa opäť vráti. Tak ako sa zima v decembri nie a nie začať, tak teraz sa nie a nie skončiť. Veľmi podobne, ako aj tento...

Posted by Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) on Sunday, April 11, 2021

Návrat zimy bude seriózny. „Front bude znova teplotne výrazný – pri silnom vetre sa zo dňa na deň ochladí o cca 15 °C,“ informuje SHMÚ. Front dotiahne nad územie Slovenska arktický vzduch, ktorý bude sprevádzať silný vietor aj chlad, pričom SHMÚ dokonca očakáva rekordne nízke teploty. Na druhej strane samotný front nebude rovnaký ako ten z minulého týždňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia