Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2021, 16:22
Čas čítania 0:57
Tímea Krauszová

Ruskú influencerku, ktorá v 13 porodila a dcéru chcela vychovávať s 11-ročným frajerom, vyhodili zo školy

Ruskú influencerku, ktorá v 13 porodila a dcéru chcela vychovávať s 11-ročným frajerom, vyhodili zo školy
Zdroj: Instagram/@uverdig_ivv
NEWS DETI RUSKO
Uložiť Uložené

Chcela sa vrátiť do školy, ale nemôže.

Darya Sudnišnikova je 14-ročná ruská influencerka, ktorá sa minulý rok preslávila svojím tehotenstvom. Vystúpila v ruskej televízii, kde tvrdila, že otcom je jej v tom čase 10-ročný priateľ. Po vlne pochybností zo strany odborníkov sa priznala, že v skutočnosti ju znásilnil starší chlapec. Rozhodla sa, že si dieťa nechá a chcela ho vychovávať so svojím mladým priateľom.

Dcérku Emiliu porodila v auguste 2020. Jej 11-ročný priateľ Ivan sa ešte pred pôrodom vyjadril, že má záujem starať sa o dieťa spoločne so Sudnišnikovou.

Televízna reportáž jej priniesla slávu najmä na Instagrame, kde ju sleduje 150-tisíc ľudí. Teraz však čelí ďalšej skúške osudu, podľa jej slov je jej život v troskách, pretože ju vylúčili zo školy, píše britský bulvár The Sun.

Odporúčané
Ruská influencerka otehotnela ako 13-ročná. Dieťa chce vychovávať so svojím 10-ročným partnerom Ruská influencerka otehotnela ako 13-ročná. Dieťa chce vychovávať so svojím 10-ročným partnerom 30. júna 2020, 14:24

Vyhodili ju zo školy

Vedenie školy to podľa Sudnišnikovej slov zdôvodnilo tým, že pre tehotenstvo vynechala priveľa učiva. Osobne si však myslí, že škola nechce zlú reklamu, vzhľadom na kontroverznosť jej príbehu. Hovorí, že toto vylúčenie jej úplne zničilo životné plány: chcela si dokončiť školu a potom si nájsť dobrú prácu.

Mladá mamička tiež hovorí, že ju nazývali tučnou po tom, čo počas tehotenstva pribrala viac ako 40 kíl. S pomocou odborníka na výživu sa jej však poradilo schudnúť už viac ako 30 a teraz vraj vyzerá presne tak, ako chce. Na základe svojich skúseností sa rozhodla, že napíše manuál pre mladé ženy, ktoré by chceli po pôrode schudnúť.

Polícia jej prípad naďalej vyšetruje a podľa The Sun analyzujú aj vzorku DNA jej dcéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia