Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júna 2020, 14:24
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Ruská influencerka otehotnela ako 13-ročná. Dieťa chce vychovávať so svojím 10-ročným partnerom

ZAUJÍMAVOSTI DETI TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Budúca mladá mamička sa síce pôrodu obáva, no v tom, kto bude dieťa vychovávať, má už jasno.

Darya Sudnišnikova má na Instagrame aktuálne viac ako 115-tisíc sledovateľov. Pochádza z Ruska a má 14 rokov. Pred pár mesiacmi, ešte keď mala 13, sa stala obeťou znásilnenia. V súčasnosti je v pokročilom štádiu tehotenstva. Rozhodla sa, že si dieťa nechá a vychovávať ho bude aj so svojím iba 10-ročným partnerom, informuje The Sun.

Odporúčané
Mladá opatrovateľka: Na Instagrame som predstierala, ako sa mám dobre. Deti si ma však nevážili (Rozhovor) Mladá opatrovateľka: Na Instagrame som predstierala, ako sa mám dobre. Deti si ma však nevážili (Rozhovor) 17. októbra 2019, 11:26

Mladá Ruska a budúca mamička sa pre otehotnenie v tak útlom veku stala doslova Instagramovou hviezdou. Na sociálnej sieti zdieľa fotografie svojho tehotenského bruška či zamilované príspevky so svojím o 4 roky mladším frajerom Ivanom.

Tvrdí, že z očakávaného pôrodu má veľký strach, ale aj napriek tomu ho chce podstúpiť. Trvá na tom, že syna bude vychovávať aj s priateľom Ivanom. Keď otehotnela, objavila sa dokonca v ruskej televíznej relácii, kde najprv uvádzala, že práve Ivan je biologickým otcom dieťaťa. Napokon priznala, že sa stala obeťou znásilnenia iného 16-ročného chlapca.

Dôvodom jej aktuálneho strachu z pôrodu je aj to, že ju museli náhle hospitalizovať v nemocnici v 31. týždni tehotenstva. „Tehotenstvo má aj viacero nevýhod. Napríklad ranné nevoľnosti. Chodím ťažko, ako medveď,“ napísala na sociálnej sieti. Hoci budúca mamička má tisícky fanúšikov, mnohí ju tiež verejne odsudzujú a tvrdia, že Daryine dieťa by mali vychovávať jej zákonní zástupcovia.

Ruská influencerka otehotnela ako 13-ročná. Dieťa chce vychovávať so svojím 10-ročným partnerom
Zdroj: Instagram/@uverdig_ivv
Domov
Zdieľať
Diskusia