Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2021, 14:49
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Dojatá Veronika Zuzulová nevedela zadržať slzy, keď gratulovala Petre Vlhovej k víťazstvu vo Svetovom pohári

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Veronika Zuzulová zablahoželala svojej kolegyni vo veľkom štýle.

Petra Vlhová je najlepšia lyžiarka sveta. Vďaka dnešnému výkonu v slalome vo švajčiarskom Lenzerheide zaknihovala celkové víťazstvo vo Svetovom pohári a získala veľký krištáľový glóbus. 

Odporúčané
Petra Vlhová získala veľký krištáľový glóbus pre víťazku Svetového pohára! Nezastavilo ju ani zaváhanie v prvom kole slalomu Petra Vlhová získala veľký krištáľový glóbus pre víťazku Svetového pohára! Nezastavilo ju ani zaváhanie v prvom kole slalomu 20. marca 2021, 13:56

Legendárna slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová síce svoju profesionálnu kariéru ukončila, ale vo vysielaní RTVS sa pravidelne objavovala ako spolukomentátorka. V úvodnom vstupe po víťazstve Petry Vlhovej Zuzulová nevedela udržať emócie a po tvári jej tiekli slzy dojatia aj šťastia z toho, čo jej lyžiarska kolegyňa dosiahla.

V nasledujúcom vstupe už slzy zmizli. „To, čo dosiahla, je fakt neuveriteľné. Už teraz plakať nebudem, už to prešlo a dala som zo seba emócie von. Je veľa iných športovcov, ale keď ste v tom športe a viete, čo to naozaj znamená, tak si myslím, že ona si to ešte sama neuvedomuje,“ skonštatovala bývalá lyžiarka.


Samotná Petra Vlhová v krátkom rozhovore priamo zo švajčiarskeho svahu potvrdila, že zisk veľkého glóbusu bol cieľom na aktuálnu sezónu. Aj Vlhová mala v očiach slzy. „Bol to náš cieľ od začiatku sezóny, šli sme za tým získať veľký glóbus. Naozaj sa veľmi teším a uvedomím si to asi až zajtra, keď ho budem mať v ruke,“ poznamenala Petra so slovami, že vopred mala predstavy, aké ťažké bude glóbus získať, ale realita bola podľa nej ešte ťažšia.

Domov
Zdieľať
Diskusia