Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 15:46
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Lady Gaga a Adam Driver odhaľujú prvý záber z filmu House of Gucci od Ridleyho Scotta

Lady Gaga a Adam Driver odhaľujú prvý záber z filmu House of Gucci od Ridleyho Scotta
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI
Uložiť Uložené

Bohatý herecký ansámbel, skvelý režisér a zaujímavá téma. To je House of Gucci.

Lady Gaga na svojom Instagrame uverejnila prvý záber z príprav filmu House of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta. Snímku od minulého mesiaca natáčajú v Ríme. Hlavnou postavou bude Patrizia Reggani (Gaga), exmanželka Gucciho (Adam Driver), ktorú usvedčili z naplánovania jeho vraždy po tom, čo odhalila manželovu neveru. Gucci jej povedal, že ide na pracovný výlet, no už sa k nej nikdy nevrátil.

 
Patrizia si následne najala vraha, ktorý ho zabil. Stalo sa tak 3 roky po tom, čo jej diagnostikovali mozgový nádor. V prípade, že o tejto medializovanej udalosti nič nevieš, viac ti neprezradíme. Nakoniec sa všetko dozvieš v pripravovanom filme. 

Odporúčané
WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný 6. marca 2021, 10:40

Lady Gaga sa naposledy herecky predstavila v dráme A Star is Born od režiséra Bradleyho Coopera. Snímku House of Gucci zastreší hollywoodske štúdio MGM, ktoré aktuálne s Ridleym Scottom pracuje na historickej snímke The Last Duel. Zaujímavé je, že ak sa filmy nebudú odkladať, tak v októbri uvidíme Ridleyho The Last Duel a len o mesiac neskôr aj House of Gucci. 

Scenár napísal Roberto Bentivenga podľa knihy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed z roku 2001 od Sary Gay Fordenovej. Okrem Gagy a Drivera si vo filme majú zahrať Al Pacino ako Aldo Gucci, Jared Leto ako Paolo Gucci, Jeremy Irons ako Rodolfo Gucci (rolu mal pôvodne stvárniť Robert De Niro) či Camille Cottin ako Paola Franchi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Domov
Zdieľať
Diskusia