Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 10:49
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Nora Kabrheľová o Jankovskej: Vyplakávať nad podmienkami v cele je smiešne, mohla to zmeniť ako štátna tajomníčka

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Známa bývalá iniciátorka reality show a podnikateľka Nora Kabrheľová zažila väzbu počas trinástich mesiacov, a tak sa v poslednom čase čoraz hlasnejšie vyjadruje o podmienkach v celách.

Keďže Nora Kabrheľová v minulosti zažila 13-mesačnú väzbu na Slovensku a zaujíma sa o verejné dianie, už niekoľkokrát sa vyjadrila k aktuálnej vlne zatýkania a sťažnostiam niektorých obvinených na podmienky v celách. Kabrheľová porozprávala pre Plus 7 dní najmä o tom, ako vyzerá kolúzna väzba pre ženy, pričom si myslí, že aj keď nejde o „interhotel“, podmienky sú zvládnuteľné. 

Vysvetľuje, že si musela vytvoriť režim a zamestnať si hlavu, aby jej čas plynul rýchlejšie. Podľa jej vlastných slov je na to aj v slovenských väzniciach dostatok možností – čítala knihy alebo upratovala. Dodáva, že ak má človek peniaze, vo väzbe má prístup k farbe na vlasy alebo osviežovaču vzduchu. 

Na margo predávkovania Jankovskej hovorí, že má skúsenosti aj s liekmi na spanie, ktoré pravdepodobne užila bývalá štátna tajomníčka.

Rovnako ako ona som mala predpísané lieky na spanie, brala som ich každý večer. Je pravda, že v Košiciach som ich nemusela užiť pred dozorkyňou. Ale v Banskej Bystrici alebo v Bratislave som si ich musela dať pred ňou,“ povedala Nora pre Plus 7 dní.

Domov
Zdieľať
Diskusia