Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2021, 13:47
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Vojak požiadal zdravotníčku o ruku priamo na odberovom mieste. Snúbencom gratuloval minister obrany Naď

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na odberovom mieste v obci Trnávka sa odohrala nezvyčajná žiadosť o ruku.

Ani v tejto ťažkej situácii nie je núdza o milé príbehy. Jeden taký zdieľal na svojom facebookovom profile minister obrany Jaroslav Naď, keď pogratuloval čerstvým snúbencom z radov zdravotníkov a vojakov. Nečakaná žiadosť o ruku sa príznačne pre dnešnú dobu odohrala priamo na odberovom mieste v obci Trnávka, kde si pred zdravotníčku Annamáriu kľakol vojak Adrián.

Odporúčané
Vicepremiér Štefan Holý ako kriticky dôležitý pendler nechodí do britskej karantény, teraz mal znovu pozitívny test Vicepremiér Štefan Holý ako kriticky dôležitý pendler nechodí do britskej karantény, teraz mal znovu pozitívny test 27. februára 2021, 9:07

„Zdravotníčka Annamária na prekvapenie, ktoré ju čakalo v odberovom mieste v obci Trnávka, tak skoro určite nezabudne,“ konštatoval minister Naď na sociálnej sieti. Jej priateľ Adrián zo zvolenskej Brigády riadenia vzdušných operácií sa rozhodol urobiť dôležitý krok, a tak pred ňu pokľakol, aby jej vyjadril svoju lásku pomocou žiadosti o ruku a prsteňa. 

 

TOTO SLOVÁ NEPOTREBUJE 🙏 Požiadanie o ruku, aké sa nevidí každý deň. Zdravotníčka Annamária na prekvapenie,...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Saturday, February 27, 2021

Zvláštne však je, že napriek prvotným očakávaniam vyústenia karantény a izolácie do omnoho vyššieho počtu tehotenstiev a pôrodov sa tento trend nepotvrdil. Údaje štatistického úradu ukázali, že oproti predchádzajúcemu roku klesol počet nových sobášov v roku 2020 o približne štvrtinu, uvádza Denník N.

Zosobášilo sa o 6 700 dvojíc menej, a tak nižší počet uzavretých manželstiev prispel k poklesu pôrodnosti. Adrián a Annamária tak v neľahkej situácii ukazujú, že štatistiky budúcich sobášov dokážu vylepšiť aj teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia