Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2021, 21:33
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Duna, Suicide Squad, Mortal Kombat, Conjuring 3, Godzilla vs Kong či Matrix. Warner Bros ukazuje, čo nás čaká tento rok

FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

Warner Bros. utvrdzuje divákov o tom, že všetky ich filmy uvidíme tento rok na HBO Max v rovnaký deň ako v kinách.

Same Day Premieres. Taký je názov traileru zameraného na všetky filmy od štúdia Warner Bros. To sa rozhodlo, že namiesto nekonečných odkladov začne filmy vydávať. V rovnaký deň budú mať premiéru v kine aj na streamovacej platforme HBO Max. Konglomerát Warner Media teda bude zbierať tržby v kinách a v druhom rade zase predplatiteľov pre HBO max (Warner Media vlastní Warner Bros. aj HBO). 

Odporúčané
10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 23. januára 2021, 15:30

Tento rok tak budeš mať na výber ísť na Matrix 4 do kina alebo si ho užiť z pohodlia domova. Ak to kino však bude bezpečné, ako správny fanúšik filmov ho zrejme uprednostníš pred telkou. Ironicky najočakávanejší film od Warneru, a teda Matrix 4, v tomto traileri neukázali. Tvorcovia na to však stále majú dosť času, premiéra je naplánovaná až na december. 

Za to si však môžeš užiť celkom nové zábery zo snímok, ako The Suicide Squad, Godzilla vs. King Kong, Conjuring 3: The Devil Made Me Do It, The Many Saints of Newark (prequel k seriálu Sopranos), Space Jam 2, Tom & Jerry a množstvo ďalších. Trailer je to celkom podarený, no zostrihať atraktívne zábery z toľkého množstva blockbusterov nie je až také náročné. 

Nižšie prikladáme zoznam všetkých celovečerných projektov, ktoré Warner Bros. plánuje tento rok uviesť v kinách a na HBO Max.

1. The Little Things – 29. január

2. Judas and the Black Messiah – 12. február

3. Tom & Jerry – 26. február

4. Godzilla vs. King Kong – 31. marec

5. Mortal Kombat – 16. apríl

6. The Conjuring: The Devil Made Me Do It – 4. jún

7. In the Heights – 18. jún

8. Space Jam: A New Legacy – 16. júl

9. The Suicide Squad – 6. august

10. The Many Saints of Newark – 24. september

11. Dune – 1. október

12. King Richard – 19. október

13. Matrix 4 – 22. december

14. Reminiscence – 2021

15. Malignant – 2021

16. Those Who Wish Me Dead – 2021

Domov
Zdieľať
Diskusia