Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. decembra 2020, 10:01
Čas čítania 0:31
Adam Novosad

Na Slovensku pribudlo 9 363 pozitívnych prípadov koronavírusu. Zomrelo 68 pacientov.

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V slovenských nemocniciach dochádza po posledných rekordných dňoch miesto.

Za predchádzajúci deň pribudlo na Slovensku 3 687 nových osôb pozitívne testovaných pomocou metódy RT-PCR. Dohromady vykonali laboratóriá 18 144 týchto testov. Situácia sa ani po včerajšom prírastku atakujúcom hranicu 10-tisíc nových prípadov výrazne nezlepšuje, o čom svedčia správy zo slovenských nemocníc.

Odporúčané
Žilinská nemocnica zdieľa emotívne fotky Slovákov bojujúcich o život s koronavírusom. Nevládzu už zdravotníci, ani pacienti Žilinská nemocnica zdieľa emotívne fotky Slovákov bojujúcich o život s koronavírusom. Nevládzu už zdravotníci, ani pacienti 23. decembra 2020, 8:14

Zo 70 803 antigénových testov vyšlo až 5 676 vzoriek ako pozitívnych, a tak sme sa dohromady s 9 363 prípadmi z PCR aj antigénového testovania opäť priblížili k hranici 10-tisíc pozitívnych prípadov. Treba však zdôrazniť, že za predchádzajúci deň sa udáva len počet pozitívnych antigénových testov, pretože nemožno vylúčiť, že sa niektorí ľudia testujú viackrát denne.

Domov
Zdieľať
Diskusia