Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 8:14
Čas čítania 1:22
Adam Novosad

Žilinská nemocnica zdieľa emotívne fotky Slovákov bojujúcich o život s koronavírusom. Nevládzu už zdravotníci, ani pacienti

NEWS NEMOCNICA SLOVENSKO ŽILINA
Uložiť Uložené

Fotograf Michal Burza sa vybral priamo do COVID pavilónu vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline.

Na Slovensku dnes denne zomierajú desiatky ľudí na koronavírus, ale napriek tomu sa stále nájde čoraz viac „odborníkov“, ktorí Covid-19 zľahčujú, ba dokonca tvrdia, že žiadne takéto ochorenie ani neexistuje.

Aj preto sa fotograf Michal Burza odhodlal navštíviť COVID pavilón vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline, kde s koronavírusom bojujú desiatky osôb od otcov, matiek, bratov a sestier, blízkych i vzdialených známych. 

 

VERÍŠ, NEVERÍŠ 🦠😷 Chápeme, že niekoľko fotiek zázračne neodstráni nedôveru, zľahčovanie následkov, popieranie bolesti...

Posted by Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina on Monday, December 21, 2020

„Z fotky možno necítite bolesť, nepočujete trápenie a nevidíte do očí ľuďom, ktorí by vám radi povedali, ako im COVID zmenil, zničil alebo ukončil život,“ vysvetľuje nemocnica v statuse. Nie každému sa nákazu podarilo prekonať bez symptómov, so soplíkom či strachom čuchu a chuti, a tak títo pacienti z fotografií nemajú silu písať múdre komentáre a hádať sa s niekým, kto zdieľa hlúposti a vyjadruje sa na témy, o ktorých nemá ani potuchy.

Domov
Zdieľať
Diskusia