Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2020, 12:35
Čas čítania 1:55
Jakub Paulík

Protest v Bratislave: Kotlebovci a stovky ľudí bez rúška. Matovič do basy, kričí dav

NEWS BRATISLAVA KORONAVÍRUS SLOVENSKO PROTEST
Uložiť Uložené

K zhromaždeniu vyzývali poslanci ĽSNS, ktorí dlhodobo spochybňujú pandémiu koronavírusu.

Na Hodžovom námestí v Bratislave sa koná protest proti pandemickým opatreniam, na ktorý vyzýval aj líder ĽSNS Marian Kotleba. Ide o ďalší zo série protestov, ktoré sa konajú napriek vyhlásenému núdzovému stavu a zákazu zhromažďovania viac ako 6 osôb. Podľa záberov z miesta protestu ľudia nedodržujú sociálny odstup a väčšina nemá ani nasadené rúško.

Demonštrácia sa začala o 12:00, na námestie prišli stovky ľudí. Protestu sa okrem Mariana Kotlebu zúčastnili aj jeho ďalší kolegovia z extrémistickej ĽSNS Andrej Medvecký, Milan Mazurek či europoslanec Milan Uhrík.

Odporúčané
Lekár Visolajský: Príde mi, že Richard Sulík sa schováva za premiéra (Rozhovor) Lekár Visolajský: Príde mi, že Richard Sulík sa schováva za premiéra (Rozhovor) 11. decembra 2020, 17:46

Kvôli Matovičovým opatreniam sa ľudia k sebe začali správať ako psy,“ povedal Uhrík a vyzval, aby ľudia svoj hnev zamerali na vládu Slovenskej republiky. Uhrík obviňuje Matoviča, že sa žiadna vláda na Slovensku nesprávala fašistickejšie, ako tá jeho.

Domov
Zdieľať
Diskusia