Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2020, 16:50
Čas čítania 1:04
Adam Novosad

Otvárajú reštaurácie? Tak zatvorme nemocnice, hromží Mikulec. Sulík považuje protest za akt zúfalstva, ku ktorému nemuselo dôjsť

NEWS RICHARD SULÍK ROMAN MIKULEC SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ministri vnútra aj hospodárstva sa k protestnému otváraniu reštaurácií postavili rozdielne.

Otváranie reštaurácií napriek platným nariadeniam považujú vládni predstavitelia za vysoko nezodpovedné.

Na otázky novinárov odpovedal pred zasadnutím Ústredného krízového štábu minister vnútra Roman Mikulec, ktorý si na tieto aktivity zahromžil. Všetkých upozornil, že štát sa nesnaží gastronomický priemysel zničiť, ale jednoducho zachraňovať ľudské životy, informuje TA3.

Odporúčané
Vianočný lockdown možno čaká ľudí na Slovensku už od budúceho týždňa. Od 16. decembra by mohli natvrdo ostať všetci doma Vianočný lockdown možno čaká ľudí na Slovensku už od budúceho týždňa. Od 16. decembra by mohli natvrdo ostať všetci doma 8. decembra 2020, 14:32

„Sú tu stále ľudia, ktorí si neuvedomujú, že nejde o nič iné, ako o záchranu ľudských životov. Zdravotníci v nemocniciach sa snažia robiť všetko preto, aby zachránili ľudí, ktorí sa dostanú na pľúcne ventilácie alebo na kyslíkové lôžka,“ skonštatoval na tému protestného otvárania.

Domov
Zdieľať
Diskusia