Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2020, 14:32
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Vianočný lockdown možno čaká ľudí na Slovensku už od budúceho týždňa. Od 16. decembra by mohli natvrdo ostať všetci doma

NEWS LOCKDOWN SLOVENSKO VIANOCE
Uložiť Uložené

Dnes o návrh lockdownu rokuje Ústredný krízový štáb.

Nápor na nemocnice začína rýchlo narastať, a tak dnes v Bratislave opäť zasadá Ústredný krízový štáb, kde sa bude diskutovať o epidemiologickej situácii, ale dokonca aj radikálnych riešeniach ako tvrdý lockdown krátko pred sviatkami, upozorňujú Aktuality.sk.

Odporúčané
Lockdown sa pravdepodobne začne 21. decembra. Otvorené by mali zostať len nevyhnutné prevádzky Lockdown sa pravdepodobne začne 21. decembra. Otvorené by mali zostať len nevyhnutné prevádzky 8. decembra 2020, 20:54

Najskôr sa síce hovorilo o lockdowne od 16. či 18. decembra, ale najnovšie informácie hovoria o tom, že sa Ústredný krízový štáb dohodol na lockdowne začínajúcom od 21. decembra krátko pred Štedrým dňom. Namiesto pôvodného návrhu s plošným testovaním to teda vyzerá tak, že testovať sa nebude a Slováci si len počas Vianoc posedia doma.

Domov
Zdieľať
Diskusia