Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2020, 17:24
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Matthew Vaughn chystá 7 nových Kingsman filmov a ešte aj seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nikto netvrdí, že vzniknú všetky, no určite ich pripravujú.

Matthew Vaughn nás minulý rok potešil so správou, že chystá aj tretí film Kingsman s Taronom Egertonom a k tomu aj televízny seriál. Filmová séria je vynikajúca a prichádzajúci prequelový spin-off s názvom The King’s Man vyzeral v každom traileri ako nezabudnuteľný akčný, špionážny film. Aj preto sme radi, že značka nie je mŕtva. 


Šéf spoločnosti Marv Zygi Kamasa nedávno oznámil, že spoločne s Vaughnom pracujú na hneď 7 ďalších celovečerných projektoch a potvrdil aj seriálové prípravy. Táto správa nás mierne zaskočila, keďže dvojka Kingsman nezarobila až tak veľa, aby v tvorcoch vzbudzovala také optimistické nádeje pre budúcnosť série.

Odporúčané
Daniel je prepitý a predrogovaný zabijak, ktorý sa v poľskej dedinke vydáva za farára. Dokáže zmeniť nenávisť v ľuďoch? Daniel je prepitý a predrogovaný zabijak, ktorý sa v poľskej dedinke vydáva za farára. Dokáže zmeniť nenávisť v ľuďoch? 8. decembra 2020, 10:58

Sme však radi, pretože ide o originálnu, zábavnú a jedinečné špionážnu sériu, ktorá sa môže vydať do rôznych časových období a predstaviť nám množstvo zaujímavých postáv. 

Dúfame akurát, že Vaughn a scenáristi vyberú len tie najlepšie nápady a nedočkáme sa priemerných snímok. Nehovoriac o tom, že od Vaughna očakávame aj nejaký iný film. S Kingsman mu ide karta, no po X-Men: First Class z roku 2011 nič iné nenatočil. 

Je jasné, že nebude režírovať všetkých 8 projektov, no určite si jeden či dva ešte natočí. Zároveň to neznamená, že všetkých 8 projektov reálne aj vznikne. Sú v príprave, respektíve sa pracuje na ich príbehu či scenároch, no natočiť nemusia ani polovicu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia