Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 11:47
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Vo vianočnej paródii na skladbu Stan si zahral aj samotný Eminem: V hlavnej úlohe sú Santa a Playstation 5

ZAUJÍMAVOSTI EMINEM PS5
Uložiť Uložené

Pete Davidson si v Saturday Night Live zahral hlavnú úlohu v paródii na Eminemovu skladbu Stan. Nechýba v nej však ani populárny raper.

Vianočná paródia na skladbu Stan od Eminema v podaní tvorcov Saturday Night Live ťa chytí za srdce. Ide o vtipnú a zároveň veľmi trefnú záležitosť, v ktorej si hlavnú úlohu zahral komik a herec Pete Davidson. Tentokrát však nepíše skalný fanúšik list svojmu obľúbenému raperovi, ale Santovi. Dôvodom je, samozrejme, najnovšia konzola od Sony, ktorú dnes získaš len veľmi ťažko. 

Odporúčané
Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó 4. decembra 2020, 10:18

Nechýba ani Sir Elton John a množstvo referencií, ktoré ti pripomenú legendárnu skladbu od najúspešnejšieho rapového interpreta všetkých čias. Aj keď to fejkový Stan nečakal, od Santu sa dočkal odpovede na svoju požiadavku, v žiadnom prípade ho však nepotešila. 

V úplnom závere 4-minutového klipu uvidíš aj samotného Eminema, ktorý si pod stromčekom rozbaľuje Playstation 5 vo vianočnom svetri. 

Saturday Night Live je najpopulárnejšou americkou skečšou, ktorá často paroduje udalosti z kultúry aj politiky. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia