Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 15:09
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Robert Fico: Ja sa nebojím, že mi zaklope NAKA, nie je na to dôvod

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robert Fico na tlačovke povedal, že to, čo sa dnes deje špeicálnemu prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi, je špinavosť.

Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vyhlásil, že sa nebojí, že mu jedného dňa zaklope Národná kriminálna agentúra. Vyhlásil, že sa pokojne prizná k trestným činom avšak momentálne nevie, k čomu sa má priznať. 

„Robí sa tu spoločenská objednávka, že pokiaľ Kaliňák s Ficom nebudú mať na rukách putá, tak na Slovensku nie je spravodlivosť,“ vyhlásil predseda opozičnej strany Smer. 

„Dajte mi reálne podozrenie, čo som urobil. Že som pil kolu? Tak sa o tom poďme rozprávať. Že som sa okúpal v bazéne? Tak sa o tom poďme rozprávať,“ vyhlásil očividne pozitívne naladený Fico. 

Ironicky odpovedal na otázku, či s Norbertom Bödörom riešili trestnú činnosť a dodal, že ho všetci volajú „šéf“. Presne tak ho pomenovala aj Monika Jankovská vo včerajšej výpovedi pred vyšetrovateľom. Rovnakú prezývku používali aj Kočner a spol. v Threeme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia