Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2020 o 10:53
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

8-ročná slovenská raperka Lil ASH trhá fejkové 500-eurovky. Nahrala hymnu o skladkostiach s dúhovými vlasmi ako Tekashi

HUDBA LIL ASH
Uložiť Uložené

Lil ASH je po pár týždňoch späť s novou skladbou, tentokrát s témou a prevedením adekvátnejším k jej veku.

Najmladšia slovenská raperka Lil ASH sa vracia po debutovej skladbe s novinkou Candy, ktorú venovala v prvom rade sladkostiam. Ide o typickú newschool záležitosť, ktorú však autor textu Sak10Denz prispôsobil 8-ročnej Lil ASH na mieru tak, aby bola adekvátna jej veku. Pesničku venovala skladkostiam, zároveň v nej mladá raperka odkazuje na niekoľko udalostí z posledných týždňov. 

Vyjadruje sa k 500-eurovkám v klipe aj veľkému úspechu debutovej skladby s názvom Najmladšia. Skladba mala za pár dní 100-tisíc pozretí a množstvo pozitívnych, ale aj negatívnych komentárov. 

„Áno, negatívne komentáre k rapu patria, ale takýto nával nenávisti voči 8-ročnej babe, ktorá spravila song na účel zábavy, sme skutočne nečakali. Veľa ľudí píše komenty aj voči nám, že sa chceme ako rodičia „nabaliť“ na našej dcére, čo je, samozrejme, nezmysel,“ povedal pre Refresher v rozhovore otec 8-ročnej Lil ASH.  

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020 o 15:30

Zároveň prezradil, že ak by to bolo potrebné, ako rodič by zakročil. „Keby mala príznaky, že si, ako sa vraví „ulieta“, nemám problém jej zatrhnúť aj rap a jej sen tak odložiť o niekoľko rokov neskôr. Zatiaľ by trénovala v súkromí,“ hovorí otec Lil ASH. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia