Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. októbra 2020, 7:36
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Toto je 8-ročná slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a namiesto matematiky počíta 500-eurovky

HUDBA LIL ASH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najmladšia slovenská raperka sa textom a prejavom hravo vyrovná mnohým tým, ktoré sa snažia preraziť už roky.

Aj keď má Lil ASH len 8 rokov, jej prvá skladba nasvedčuje tomu, že hravo dokáže zarapovať minimálne tak dobre, ako jej dospelé kolegyne. Nezaostáva ani textami, ktoré jej zatiaľ píše Sak10denz a vo videoklipe má všetko, čo sa na rapového interpreta 21. storočia patrí. Nechýba drahé auto, hotovosť či značkové oblečenie, čo v kombinácii suverénnym prejavom školáčky zároveň pôsobí obzvlášť dôveryhodne. 

Odporúčané
Momo: Za zrušené koncerty nežiadam kompenzáciu od štátu, nie som taký naivný (Rozhovor) Momo: Za zrušené koncerty nežiadam kompenzáciu od štátu, nie som taký naivný (Rozhovor) 11. októbra 2020, 14:11

Jej prvá skladba nesie príznačný názov Najmladšia. Jej vzorom bude pravdepodobne Cardi B, na ktorú odkazuje v texte aj referenciou na Pepsi colu, keďže práve táto značka získala populárnu Američanku za svoju ambasádorku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia