Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 16:19
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

V Pellegriniho ankete o voľbách niekto hlasuje aj 5-krát, iní svoj hlas odovzdať nedokázali. Stránka riadne nefunguje

NEWS PETER PELLEGRINI VOĽBY
Uložiť Uložené

Anketa sa správa zvláštne, pretože ľudia môžu hlasovať viackrát, alebo sa k vybratiu možnosti občas ani nedostanú.

Peter Pellegrini v utorok 17. novembra ohlásil spustenie ankety o predčasných voľbách. Na stránke Referendum2021.sk môžeš v tejto chvíli vyjadriť svoj názor na to, či dôveruješ vláde Igora Matoviča, alebo by si radšej prijal snahu o vyvolanie predčasných volieb prosterdníctvom referenda. 

Odporúčané
Pellegrini: Nikomu nebudem brániť, aby sa šiel poprechádzať po Bratislave. Matovičova vláda sa nás bojí, vyhlásil Pellegrini: Nikomu nebudem brániť, aby sa šiel poprechádzať po Bratislave. Matovičova vláda sa nás bojí, vyhlásil 17. novembra 2020, 11:56

Strana Hlas-SD sa vyjadrovala, že na základe svojej internetovej ankety bude podnikať ďalšie kroky, ale najskôr chce vidieť, aké sú medzi obyvateľmi Slovenska nálady. Po kliknutí na stránku Referendum2021.sk si treba prečítať krátke inštrukcie a potom už len zaškrtnúť hodiace sa odpovede a svoj názor odoslať. 

V tomto bode sa však začali objavovať prvé problémy, upozorňujú Aktuality.sk. Ľudia pokúšajúci zahlasovať v ankete mali skúsenosti s tým, že ešte pred odovzdaním svojho hlasu im webová stránka vyhodila chybovú hlášku o tom, ako už predtým hlasovali, a tak sa jej nemôžu zúčastniť znovu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia