Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2020, 9:24
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Momo venoval lovesong svojej priateľke: Zasiahli ma Amorove šípy, odtiahla si ma z miest, kde ma zakliali

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Petržalský raper venoval zaľúbenú skladbu svojej priateľke Kataríne.

Momo vydáva ďalší videoklip z albumu Extras, ktorý si stále môžeš objednať na Ruka Hore. Vypočuť si ho môžeš už aj na streamovacích službách.

Petržalský raper sa teraz pripomína vizuálom k jednej z najobľúbenejších skladieb s názvom Katarína. Ide o lovesong venovaný súčasnej priateľke, s ktorou je už niekoľko mesiacov. Nejde o tradičnú zaľúbenú skladbu, čo je v konečnom dôsledku aj devízou a samotný Momo v texte odkazuje aj na tých, ktorí sa snažia byť v textoch nasilu chutní, ale pri vzťahoch majú problémy. 

O videoklip sa postaral FXTR, hudobnú produkciu doplnila dvojica Hoodini a Junis. „Ja som vždy autentický. Aj preto sa so mnou ťahali battle veci, keď som si to išiel v živote, tak som ich písal. Nikdy som sa nehral na to, že mi je napi*u v živote a budem písať vyrovnané veci a robiť sa chutný a ani opačne, že je mi dobre a budem nasilu hrotiť.

Keď sa so mnou dva roky ťahala negatívna energia, tak sa odzrkadlila v hudbe,“ povedal Momo v rozhovore pre Refresher, čím zároveň vysvetlil, prečo v súčasnosti nemá potrebu kritizovať svoje okolie. 

Odporúčané
Aký track by Momo pustil Molochovi Vlavo, aká by mala byť podľa neho štátna hymna a kedy počúval rádio Jemné melódie? Aký track by Momo pustil Molochovi Vlavo, aká by mala byť podľa neho štátna hymna a kedy počúval rádio Jemné melódie? 14. novembra 2020, 16:21

V dohľadnej dobe by sme sa mali dočkať ešte aj videoklipu na skladbu s Egom, potom už budeme čakať, kým pandemická situácia dovolí, aby sa mohli opäť konať koncerty. Práve tie sa Momovi tesne pred vypuknutím krízy slušne rozbehli po tom, čo ho roky promotéri ignorovali. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia