Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2020, 16:21
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Aký track by Momo pustil Molochovi Vlavo, aká by mala byť podľa neho štátna hymna a kedy počúval rádio Jemné melódie?

REFRESHER MOMO
Uložiť Uložené

Najnovším hosťom v našom aktuálnom formáte Čo ti hraje? bol Momo, ktorý nedávno vydal sólový album Extras.

Momov najnovší album s názvom Extras si už môžeš vypočuť aj na streamovacích službách, zároveň si ho ešte stále máš možnosť zakúpiť aj vo fyzickej verzii na Ruka Hore. Petržalský raper už zverejnil aj niekoľko klipov, minimálne jeden s Egom má však ešte stále v zálohe. 

Teraz Momo prijal pozvanie aj do našej Refresher obývačky, kde si vyskúšal nový formát Čo ti hraje?, v rámci ktorého zisťujeme, na aké tracky si známe osobnosti spomenú pri konkrétnych situáciách. Dozvieš sa, ktoré vlastné tracky si už Momo nepúšťa, ktoré sú jeho najobľúbenejšie a aké hrával najradšej na koncertoch. 

Momo tiež pohotovo zareagoval na otázku, akú skladbu by pustil Molochovi Vlavo a aký je jeho návrh na novú slovenskú hymnu. Zaspomínal si tiež na svoje začiatky v skupine 14 a obľúbené skladby spred roku 2000. 

Odporúčané
Momo: Za zrušené koncerty nežiadam kompenzáciu od štátu, nie som taký naivný (Rozhovor) Momo: Za zrušené koncerty nežiadam kompenzáciu od štátu, nie som taký naivný (Rozhovor) 11. októbra 2020, 14:11
Domov
Zdieľať
Diskusia