Kto z vás má už plné zuby domácej kávy popri home officoch, prednáškach a hodinách cez Zoom? Chodíte si občas po naozaj poriadnu do pohárika so sebou a tešíte sa, až kaviarne opäť otvoria?
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Čo robia a ako plánujú prežiť kaviarne v čase Covidu
- Či vie barista o svojich hosťoch rovnako veľa ako barman
- Prečo sú dnes kaviarne menej mäkké a útulné ako kedysi
Alex Nagy je šikovný mladý človek, ktorý prevádzkuje pražiareň a kaviareň Black na Gorkého ulici v Bratislave. Vo svojom remesle sa náležite vyzná, pravidelne napríklad porotcuje kávové súťaže. O situácii na kaviarenskej scéne počas Covidu, ale aj o množstve nových zaujímavostí zo sveta kávy porozprával v ďalšej výživnej a dlhej časti najpopulárnejšieho slovenského gastropodcastu Podgast.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.