Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. novembra 2020, 7:26
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Známy boxer na súde tvrdil, že na účte má len 13 dolárov. Prezradila ho fotka na Instagrame, teraz je vo väzení

ŠPORT FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Za mrežami pobudne dovtedy, kým nepredloží skutočný stav svojho účtu.

Známy americký boxer a majster sveta štyroch divízií Adrien Broner má na krku ďalší problém. Celé sa to začalo tým, že mal zaplatiť odškodné 830-tisíc dolárov za sexuálne napadnutie ženy v klube v Clevelande ešte v roku 2018.

Ako informuje ESPN, termíny splatnosti však nedodržal a vyhovoril sa na to, že má na účte len 13 dolárov a 65 centov. Na Instagrame sa však pred pár dňami chválil videom, na ktorom mal na stole rozprestreté bankovky v hodnote niekoľko desiatok tisíc dolárov. V popise videa uviedol, že na stole má presne 100 000 dolárov.

Odporúčané
54-ročný Mike Tyson sa opäť vráti do ringu. Stane sa tak počas večera, počas ktorého sa pobije aj YouTuber Jake Paul 54-ročný Mike Tyson sa opäť vráti do ringu. Stane sa tak počas večera, počas ktorého sa pobije aj YouTuber Jake Paul 24. júla 2020, 9:11

Sudkyňa Nancy Margaret Russo ho preto poslala do väzby. Pobyt za mrežami ma podmienený predložením skutočného stavu svojho účtu advokátke obete. „Pán Broner neustále porušuje každý príkaz uložený súdom. Hra sa však skončila,“ uviedla sudkyňa. Podľa jej slov totiž boxer permanentne pohŕda súdom.

Bronerov argument je, že nejde o jeho peniaze, ale údajne mu ich mali poskytnúť priatelia. Sudkyňu požiadal, či by sumu nemohol zaplatiť až po svojom januárovom zápase, kedy by sa vraj mal dostať k peniazom. Súd mu však požiadavku zatrhol.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adrien AB Broner (@adrienbroner),

Domov
Zdieľať
Diskusia