Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2020, 9:11
Čas čítania 0:46
Matej Krajčovič

54-ročný Mike Tyson sa opäť vráti do ringu. Stane sa tak počas večera, počas ktorého sa pobije aj YouTuber Jake Paul

ŠPORT BOX JAKE PAUL MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tyson chce súbojom proti Royovi Jonesovi Jr. spropagovať svoj najnovší projekt.

Legendárny šampión superťažkej váhy v boxe Mike Tyson sa opäť postaví do ringu, informuje USA Today. 

Tyson oznámil, že 12. septembra tohto roku v Južnej Kalifornii bude jeho vyzývateľom Roy Jones Jr., ktorý je od 54-ročného pästiara len o 3 roky mladší. Boxovať sa bude na 8 kôl,  oficiálne pôjde o exhibičné stretnutie, to však neznamená, že hoci v hre nebudú žiadne tituly, obaja športovci prípravu na duel zanedbajú.

 

Mike Tyson stál v ringu naposledy v júni 2005, ale ako vidno na jeho Instagrame, pripravoval sa aj v máji. Vtedy ukázal, že potrebnú rýchlosť rozhodne nestratil. Roy Jones by napriek tomu mohol byť miernym favoritom, ešte vo februári 2018 totiž dokázal poraziť Scotta Sigmona v klasickom zápase, vďaka ktorému získal titul WBU.

V jeho prospech hovorí aj štatistika 66 výhier a 9 porážok za celú kariéru, kým Tyson disponuje bilanciou 50:6, no prehry začal zbierať práve ku koncu kariéry.

Odporúčané
Mike Tyson v novom videu ukazuje fenomenálnu rýchlosť. Legenda boxu usilovne pracuje na návrate do ringu Mike Tyson v novom videu ukazuje fenomenálnu rýchlosť. Legenda boxu usilovne pracuje na návrate do ringu 23. júna 2020, 21:44

Návrat boxerskej legendy, samozrejme, nie je samoúčelný, má spropagovať spúšťanie jeho nového projektu Legends Only League. Ten chce späť na výslnie prinášať legendy zo všetkých športov – boxu, ale aj basketbalu, futbalu či baseballu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Zápas Tysona s Jonesom Jr. bude k dispozícii cez online predplatné, súčasťou večera a tzv. karty bude aj súboj bývalého hráča NBA Nateho Robinsona s YouTuberom Jake Paulom

Domov
Zdieľať
Diskusia