Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2020, 10:52
Čas čítania 0:36
Miriam Rumanková

Snúbenec sa s ním pred svadbou rozišiel, on ju ale nezrušil a oženil sa sám so sebou

NEWS SVADBA
Uložiť Uložené

Svadba muža vyšla na viac ako 52 000 eur. Aj napriek tomu, že svoje „áno“ povedal len sám sebe, považuje tento deň za najlepší v jeho živote.

Keď sa dvojica z Brazílie rozišla, ich blízki predpokladali, že zrušia aj plánovanú svadbu. V prípade Diogoa Rabeloa a Vitora Buenoa to ale tak nebolo. Diogo sa totižto rozhodol, že svadba bude aj bez Vitora. Informuje o tom portál Ladbible.

Muži sa zasnúbili minulý rok v novembri a svoju rozprávkovú svadbu naplánovali na september 2020. V lete sa však rozhádali a v júli sa rozišli.

Odporúčané
Prank uprostred obradu. Ženích sa o svojom „áno“ išiel poradiť s kamarátmi Prank uprostred obradu. Ženích sa o svojom „áno“ išiel poradiť s kamarátmi 2. septembra 2020, 22:34

Štandardne vtedy dvojice prechádzajú bolestivým zrušením svadby a oznamovaním hosťom, že žiadna oslava lásky nebude. Diogo sa ale rozhodol, že svadbu zorganizuje aj bez partnera. Namiesto svojho ex-snúbenca si  17. októbra v štáte Bahia v Brazílii zobral sám seba.

Domov
Zdieľať
Diskusia