Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 12:28
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Na Slovensku vznikol nový tím vyšetrovateľov. Pôjde po krku veľkým rybám z prostredia politiky a polície

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

NAKA zadržala v posledných týždňoch viacero vplyvných funkcionárov, ktorí sa rozhodli vypovedať, a tak bude mať plné ruky práce aj nový špeciálny tím.

Ešte na začiatku októbra zverejnili Topky informáciu o tom, že bývalý šéf kriminálneho úradu Ľudovít Makó poskytol toľko informácií o trestnej činnosti, že museli policajti vytvoriť nový špeciálny vyšetrovací tím. Túto informáciu teraz potvtdila aj TV Markíza.

Malo by ísť o skupinu skúsených odborníkov z radov polície a prokuratúry, ktorí sa budú zaoberať aj násilnou ekonomickou trestnou činnosťou vysokopostavených politických funkcionárov, policajtov a ďalších vyplyvných ľudí.

„Peter Kovařík sa stretol s policajtmi NAKA a prokurátorom Úradu Špeciálnej Prokuratúry. Dohodli sa na zriadení pracovnej skupiny, ktorá sa bude zaoberať trestnými činmi vyplývajúcimi z akcie „Božie mlyny". Budú jej vytvorené všetky potrebné podmienky na prácu, či už personálne, technické alebo administratívne," uviedla pre TV Markíza hovorkyňa Andrea Dobiášová. 

Odporúčané
200-tisíc eur v keši, správy z Kočnerovej Threemy a ústretovosť Ficovi. Kto je špeciálny prokurátor Dušan „62 : 0“ Kováčik? 200-tisíc eur v keši, správy z Kočnerovej Threemy a ústretovosť Ficovi. Kto je špeciálny prokurátor Dušan „62 : 0“ Kováčik? 22. októbra 2020, 12:25
Domov
Zdieľať
Diskusia