Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2020 o 20:18
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Slováci, nepýtajte sa ma, prečo toľko vyplakávam! Protivník Ľudovíta Kleina z UFC poslal odkaz slovenským fanúšikom

ŠPORT ĽUDOVÍT KLEIN MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Shane Young nahral na Instagram dlhé video, v ktorom opisuje, čo súboju predchádzalo a čo nasledovalo po skončení.

Ľudovít Klein poslal vo svojom premiérovom zápase v UFC k zemi svojho novozélandského súpera Shanea Younga, ale zápas sa neobišiel bez komplikácií a kontroverzie. Klein, ktorý zmluvu na zápas podpísal len niekoľko dní vopred, nestihol zhodiť dostatok kilogramov, a tak nesplnil váhový limit, informuje Šport.sk.

Napriek tomu Shane Young súhlasil so súbojom, ale zrejme nečakal, že ho Klein po 76 sekundách ukončí dobre miereným kopom a úderom. Young sa na chvíľu odmlčal zo sociálnych sietí a na margo prehry sa nevyjadroval, ale v poslednom príspevku niekoľko minút vysvetľuje, čo súboju predchádzalo, ako prebiehal a čo nasledovalo po prehre.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Shane Young (@shaneyoungmma),

Young sa obhajoval tým, že sa v tréningu pripravoval na rozdielny typ protivníka, ale štýl Ľudovíta Kleina ho kvôli nečakanej zmene súpera prekvapil. Nepáčilo sa mu ani to, že Klein vraj mal posledné dve hodiny na zhadzovanie hmotnosti, ale namiesto toho sa rozhodol zavodňovať a prijímať živiny.

Odporúčané
V obchode si od teba budú môcť vypýtať certifikát o negatívnom teste, inak ti vstup zakážu, rozhodla hygiena V obchode si od teba budú môcť vypýtať certifikát o negatívnom teste, inak ti vstup zakážu, rozhodla hygiena 31. októbra 2020 o 8:46

Ukončenie zápasu si pamätá len matne, pretože ho tvrdá séria kopov a úderov od Kleina na niekoľko sekúnd vyradila z hry. Young nevnímal, čo mu hovoril lekár. „Myslel som si, že sa pýta, či dokážem pokračovať, ale on zrejme zisťoval, či som vôbec v poriadku,“ skonštatoval vo videu.

Novozélanďan sa vyjadril aj na adresu slovenských fanúšikov MMA a UFC. Ocenil, že Klein sa stal prvým bojovníkom zo Slovenska v UFC, ale Slovákov požiadal, či by mu mohli pod každý príspevok prestať písať komentáre s otázkou „prečo toľko vyplakávaš?“.

Domov
Zdieľať
Diskusia