Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2020, 16:20
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Lewis Hamilton prepísal históriu F1. 92. víťazstvom prekonal rekord Michaela Schumachera

NEWS LEWIS HAMILTON
Uložiť Uložené

Veľká cena Portugalska priniesla rekordné víťazstvo Lewisa Hamiltona.

Lewis Hamilton si na Veľkej cene Portugalska pripísal 92. víťazstvo v kariére a prekonal tak muža, ku ktorému ako mladý jazdec vzhliadal.

Odporúčané
V Maďarsku na seba 15-tisíc fanúšikov kričí a prská, zatiaľ čo Slovensko plošne testuje. Covid-19 zrejme u susedov futbal obchádza V Maďarsku na seba 15-tisíc fanúšikov kričí a prská, zatiaľ čo Slovensko plošne testuje. Covid-19 zrejme u susedov futbal obchádza 25. októbra 2020, 15:04

Hamilton prekonal 91 víťazstiev Michaela Schumachera pohodlne, keď sa po zaváhaní v úvodnom kole pretekov prepracoval naspäť na prvú pozíciu pred svojho tímového kolegu Valtteriho Bottasa a víťazstvo už z rúk nepustil. Od svojho kolegu sa po polovici pretekov začal výraznejšie vzďaľovať a šachovnicovú vlajku si užil s obrovským náskokom viac ako 20 sekúnd.

Na treťom mieste skončil Holanďan Max Verstappen z Red Bullu, štvrtý bol Charles Leclerc z Ferrari a piate miesto si uchmatol Pierre Gasly z tímu Alpha Tauri.

Domov
Zdieľať
Diskusia