Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 19:09
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Otvorili prvú univerzitu pre online sexuálne pracovníčky. Absolventi sa budú môcť uplatniť ako influenceri pre dospelých

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vysoká škola ponúka štúdium zadarmo. Po jej absolvovaní budeš vedieť, ako si na OnlyFans založiť úspešný sexuálny biznis.

Platformy ako OnlyFans či Patreon sú posledné roky čoraz populárnejšie a mnohým úspešným internetovým tvorcom sexuálneho obsahu či influencerom, ktorí za peniaze v podobe predplatného uverejňujú súkromne nahé fotografie, zaisťujú veľmi zaujímavý finančný príjem. Ako sa však stať úspešným v tejto novej online sfére?

Odporúčané
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanúšik chcel odo mňa kúpiť fotku použitého tampónu. Predala som mu ju za 100 € (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanúšik chcel odo mňa kúpiť fotku použitého tampónu. Predala som mu ju za 100 € (Rozhovor) 30. augusta 2020, 10:30

Ako informuje portál Unilad, nová univerzita s názvom Centro University v Spojených štátoch je zameraná práve na sexuálne online odvetvie a ponúka štúdium každému, kto má záujem stať sa profesionálnym sexuálnym pracovníkom na internete. Vedenie vysokej školy tvrdí, že ťa naučí, ako byť úspešným influencerom pre dospelých.

Odporúčané
Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek 21. júna 2020, 13:55

Ľudia v tomto prostredí vraj totiž majú veľmi chabé alebo nemajú absolútne žiadne skúsenosti a vedomosti, ako založiť úspešný profil na platformách ponúkajúcich peniaze za sexuálny obsah.

Univerzita ponúka kurzy, ktoré budú budúcich influencerov pre dospelých učiť, ako si vybudovať jedinečnú osobnosť, ako speňažiť obsah pre svoju fanúšikovskú základňu alebo ako propagovať a predávať ich biznis na sociálnych sieťach. Aby toho nebolo málo, škola ponúka štúdium úplne zadarmo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FanCentro (@fancentro),

Univerzita spolupracuje so spoločnosťou FanCentro, ktorá vznikla v roku 2017 a ponúka podobné služby ako OnlyFans – online platformu fungujúcu na báze predplatného. Vedenie školy tvrdí, že tzv. private social je aktuálne najrýchlejšie rastúci biznis a vyučujúci sa budú snažiť študentom pomôcť stať sa finančne nezávislými.

Ambasádorka projektu je online sexuálna pracovníčka MelRose Michaels, ktorá si vďaka platforme FanCentro a sexuálnemu obsahu, ktorý tam predáva, založila úspešný biznis. Dnes má na sociálnych sieťach státisíce fanúšikov.

„Prvýkrát som sa na podobnú platformu zaregistrovala 3. októbra 2011 v novom byte bez nábytku a povedala som si, že sa neodhlásim, kým nezarobím dostatok peňazí na zaplatenie nájmu za prvý mesiac. Za prvé dva týždne som zarobil viac ako 7 000 dolárov a už som neplánovala pozerať sa späť,“ vysvetľuje MelRose.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MΞLЯ0SΞ MICHAΞLS (@melrosemichaels),

Domov
Zdieľať
Diskusia