Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 20:01
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

ANKETA: Mladí nakupujú v sekáčoch, na drahom oblečení ušetria stovky eur

MÓDA
Uložiť Uložené

Mladých Bratislavčanov sme sa v uliciach pýtali, čo majú práve oblečené, odkiaľ to kúpili a koľko to stálo.

Ľudia už pomaly vyťahujú zo skrine jesenné outfity, a tak sme sa rozhodli v uliciach Bratislavy zistiť, čo práve nosia a koľko sú ochotní za oblečenie zaplatiť. Výsledkom našej malej investigatívy je zistenie, že čoraz viac mladých ľudí si zvyklo okrem bežných obchodov nakupovať aj v secondhandoch. Jeden z respondentov dokonca objavil vzácny kúsok v podobe luxusného obleku za 600 eur, za ktorý však zaplatil len pár drobných. 

Bratislavčania si dokážu niektoré doplnky vyrobiť sami, podporujú aj lokálnych umelcov kúpou ich merchu a ukazujú, že súčasťou outfitu môžu byť napríklad aj šošovky. 

Náš Šajmo zistil, koľko za svoje oblečenie zaplatili a objavil aj respondenta, ktorý sa obliekol skoro presne rovnako, ako on. Sleduj video, ktoré ťa môže inšpirovať, v prípade, že nevieš, ako sa túto jeseň obliecť. 

Odporúčané
Heron Preston, Helmut Lang či Raf Simons. Dizajnéri, ktorí určujú módne trendy a ich kúsky kúpiš už aj na Slovensku Heron Preston, Helmut Lang či Raf Simons. Dizajnéri, ktorí určujú módne trendy a ich kúsky kúpiš už aj na Slovensku 20. septembra 2020, 15:10
Domov
Zdieľať
Diskusia