Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2020, 19:14
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Muž s nožmi a mačetami napadol SBS-kára na bratislavskej Hlavnej stanici

NEWS BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Bol pod vplyvom alkoholu.

Na bratislavskej Hlavnej stanici včera večer policajti spacifikovali muža, ktorý sa vyhrážal pracovníkovi bezpečnostnej služby smrťou. V rukách držal útočné nože, v taške mal ďalšie mačety. O udalosti informuje polícia na Facebooku.

Odporúčané
Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? 15. septembra 2020, 16:03

Tri mačety v taške a tri a pol promile v krvi

„Včera krátko pred 20.00 hod. hliadkovali policajti bratislavskej PMJ na Námestí F. Liszta. Nakoľko započuli krik vychádzajúci zo vstupnej haly Hlavnej železničnej stanice, presunuli sa na miesto, aby preverili skutkový stav. V priestoroch haly spozorovali osobu, ktorá držala v každej ruke útočné chladné zbrane, smerovala nimi na pracovníka SBS a vyhrážala sa mu zabitím,“ opisujú policajti včerajšiu drámu na stanici.

Muž na výzvy policajtov nereagoval a odmietal nože odhodiť. Policajti mu ich napokon vyrazili z ruky a spacifikovali ho. Okamžite ho odviedli na policajnú stanicu. 

„Po vykonaní potrebných úkonov bol u tohto muža pri osobnej prehliadke nájdený ďalší nôž a v taške mal 3 ks mačiet. Zároveň bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu, ktorá skončila s výsledkom 1,63 mg/l , čo predstavuje 3,4 promile,“ dodali muži zákona.

SBS-kár ani policajti sa nezranili. Prípadom 69-ročného útočníka sa už zaoberá Odbor železničnej polície v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia