Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2020, 14:26
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Sám si možno pán, ale kde je tvoj gang? Egova skupina je cool, čím sú spolu dlhšie, tým sú silnejší

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Vydanie Egovho najnovšieho počinu Egotron je na spadnutie, počúvaj ďalšiu ukážku a sleduj videoklip.

Ego už skôr prezradil, že na album vybral to najlepšie z veľkého množstva skladieb, ktoré mal pripravené. Príjemne prekvapil aj výberom hostí. Okrem očakávaných interpretov ako  Haha Crew, Rytmus alebo Sima, nechýbajú ani Benny Cristo, Pil C a Dokkeytino. Tešiť sa môžeš na nálož 20 trackov, resp. 19 plnohodnotných vecí a jeden bonus. Predobjednať originál je možné na Ruka Hore

V piatok večer uzrela svetlo sveta ďalšia plnohodnotná ukážka, ktorú nájdeš na albume Egotron. Celý projekt už je vo finálnej fáze, medzi fanúšikov by sa mal dostať v najbližších dňoch. Svedčí o tom aj fakt, že sme už mali možnosť vidieť aj to, ako bude vyzerať samotný fyzický nosič

Aktuálna novinka Môj Band pojednáva o tom, ako Ego vníma skupinu svojich najbližších ľudí, medzi ktorých patrí aj jeho rodina. 

„Album nadväzuje na Real Newz, kde sme (na skladbe Mesiac) „odleteli do vesmíru“ hľadať liek na Covid-19 („vrátim sa, až keď ho nájdeme“), no zjavne sa liek ešte nenašiel, takže, keď sa uvoľníš, môžeš si pre zlepšenie pocitu z posluchu predstaviť, že sa to odohráva niekde v paralelnej dimenzii, ale výsledok bude aj tak rovnaký. Volá sa to show. Všetko má svoj presný význam. Pôvodne mal album vyjsť v deň releasu Cyberpunku, ten sa však presunul na september a dovtedy sa mne už nechce čakať,“ povedal pre Refresher Ego.  

Domov
Zdieľať
Diskusia