Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. septembra 2020, 10:57
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Pil C, Dokkeytino, Sima aj Benny Cristo budú hosťami na Egovom albume. Egotron je jedným z najkrajších fyzických nosičov

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Dátum vydania síce zatiaľ stále nepoznáme, Egov album má však stále reálnejšie kontúry.

Egov druhý sólový album s názvom Egotron zatiaľ stále nemá dátum vydania, zo slov samotného rapera však vieme, že by to mala byť už len otázkou niekoľkých dní. Zatiaľ si ho môžeš predobjednať na Ruka Hore. Dobrou správou je, že už máme možnosť vidieť aj to, ako bude vyzerať samotný fyzický nosič, ktorého grafická identita zapadá do vesmírneho konceptu celého titulu. 

Ego už skôr prezradil, že na album vybral to najlepšie z veľkého množstva skladieb, ktoré mal pripravené. Príjemne prekvapil aj výberom hostí. Okrem očakávaných interpretov ako  Haha Crew, Rytmus alebo Sima nechýba ani Benny Cristo, Pil C a Dokkeytino. Tešiť sa môžeš na nálož 20 trackov, resp. 19 plnohodnotných vecí a jeden bonus. 

Autorom coveru, ktorý vznikal v Love Them Space sú @banned_studios [F*CK THEM].

Domov
Zdieľať
Diskusia