Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2020, 11:45
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Detailný pohľad na spoluprácu MM6 Maison Margiela x The North Face ťa namotá k jej kúpe

Detailný pohľad na spoluprácu MM6 Maison Margiela x The North Face ťa namotá k jej kúpe
Zdroj: Hypebeast
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Unisex kúsky určené na obdobie jeseň/zima 2020 sa na pultoch predajní objavia už 12. októbra.

V priebehu každého roka uzrie svetlo sveta množstvo módnych spoluprác, avšak len nízke percento z nich stojí za pozornosť a prinesie niečo zaujímavé. Dizajnérom pracujúcim pod krídlami MM6 Maison Margiela, respektíve The North Face sa to ale podarilo. 

Ešte pred vypuknutím pandémie koronavírusu predstavili svetu počas týždňa módy v Londýne spoločnú kolekciu jeseň/zima 2020, ktorú s pokojom Angličana môžeme označiť za vizuálne atraktívnu aj funkčnú. 

Odporúčané
Louis Vuitton vstupuje do sveta skejtbordingu. Módna značka pod svoje krídla vzala jazdca Luciena Clarka Louis Vuitton vstupuje do sveta skejtbordingu. Módna značka pod svoje krídla vzala jazdca Luciena Clarka 25. augusta 2020, 12:35

Táto unisex záležitosť pozostáva z viacerých ikonických modelov búnd ako „The Nuptse“ či „Circle Denali“, ale tiež doplnkov v podobe rukavíc a cestovných tašiek. Všetky nesú jasný rukopis TNF v typických farbách, luxusný dotyk MM6 Maison Margiela môžeme vidieť predovšetkým v detailoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia