Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2020, 10:05
Čas čítania 0:11
Viktor Kniš

Na Slovensku pribudlo 40 nakazených, spravili 1723 testov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Už tradične na Slovensku počas soboty odhalili menej nakazených, keďže regionálne úrady počas víkendov nepracujú na dohľadávaní kontaktov. Aj minister zdravotníctva nedávno špecifikoval, že práve to je dôvod, prečo má Slovensko najviac nakazených v druhej

Na Slovensku laboratóriá odhalili koronavírus u 40 ľudí. Z ochorenia Covid-19 sa vyliečil len jeden človek, a tak opäť počet aktívnych prípadov narástol. 

Prvýkrát Národné centrum zdravotníckych informácií nezverejnilo, koľko testov za sobotu v krajine spravili. Údaje zverejnilo len ministerstvo zdravotníctva na Facebooku, podľa ktorého spravili za posledných 24 hodín 1723 testov. 

CORONAVIRUS CHART

Počet obetí zostáva na čísle 33. 

Počet hospitalizovaných pacientov s potvrdeným ochorením Covid-19 alebo s podozrením je momentálne 61. Na JIS sú 4 ľudia, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebujú 3 pacienti.

Pribudol 1 vyliečený, spolu tak nový koronavírus na Slovensku prekonalo 2148 ľudí.

Odporúčané
Komentár: Keď mohli svalovci, môžu aj umelci Komentár: Keď mohli svalovci, môžu aj umelci 20. augusta 2020, 12:41
Domov
Zdieľať
Diskusia