Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2020, 12:30
Čas čítania 3:30
Viktor Kniš

Nedeľný komentár: Matovičove hore biznis, dole párty, Kollárov white lives matter a dezinfo vlna slovenských raperov

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Kým sa chovanie premiéra približuje k cirkusu, Kollárove zas k Ficovi a Kotlebovi.

Igorove Matovičove smiešne topánky a opakované útoky na prezidentku: To, že premiér Matovič potrebuje hovorcu, sme vedeli dlho. Rovnako je každému jasné, že jeho snaha reprezentovať obyčajných ľudí je taká silná, že ho občas prinúti odfotiť si chlieb s cibuľou alebo melón o polnoci.

Jeho najnovšou záľubou je podľa jeho vlastných slov „nasierať“ ľudí v teniskách slovenskej výroby za pár eur. Pravdou zostáva, že premiér nepôsobil reprezentatívne ani v tých polobotkách, ktoré si zbalil do parlamentu. A nikoho „nesral,“ len bol na smiech.

Bieloruský veľvyslanec, ktorý sa ako jediný postavil Lukašenkovi, je však skutočný hrdina až po tom, čo zvládol nevybuchnúť smiechom, keď za ním líder Slovenska prišiel oblečený štýlom „hore biznis, dole párty.“ 

Zostáva nám len dúfať, že si v budúcnosti premiér neobľúbi napríklad šiltovky, klobúky, zlaté retiazky, tyrkysové obleky alebo červený šašovský nos.

Aj napriek tomu by sme mali brať veľmi vážne Matovičove útoky na pani prezidentku, ktorú už stihol obviniť zo stúpajúcich počtov nakazených. Nepriamo naznačil, že práve jej veto „špiclovacieho“ zákona znemožnilo kompetentným dohľadávať kontakty medzi ľuďmi. Namiesto toho mohla jeho vláda počas prázdnin napríklad zamakať na tom, aby Zuzana Čaputová nepovažovala zákon za protiústavný. 

Odporúčané
Stiahni si novú apku Refresher a získaj prístup k obsahu pre predplatiteľov zadarmo Stiahni si novú apku Refresher a získaj prístup k obsahu pre predplatiteľov zadarmo 10. októbra 2023, 10:00

Čerešničkou na torte bolo premiérove vyhlásenie, že to, že sú čísla také vysoké, už nie je jeho problém, ale problém pandemickej komisie. Ale aj napriek tomu by niektoré veci robil inak. A keď to bude považovať za potrebné, tak zasiahne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia