Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2020, 6:19
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Mia Khalifa brutálne vynadá tvojmu bývalému frajerovi či frajerke. Zbiera tak peniaze na dobrú vec

NEWS MIA KHALIFA
Uložiť Uložené

Mia Khalifa chce pomôcť svojej rodnej krajine po výbuchu v Bejrúte.

Mia Khalifa nezabudla, odkiaľ pochádza. V uplynulých dňoch sa snaží všemožnými spôsobmi pomôcť svojej rodnej krajine Libanonu, kde sa pred dvomi týždňami odohrala katastrofická explózia v prístave. O život pripravila okolo 180 ľudí a zranenia spôsobila viac ako 6 000 obyvateľom hlavného mesta Bejrút.

Práve z Bejrútu pochádza samotná Mia, ktorá teraz vymýšľa kreatívne spôsoby, ako vyzbierať finančné prostriedky pre svoju domovinu. Niekoľko dní dozadu sa rozhodla vydražiť svoje legendárne čierne okuliare, ktorých stav opísala slovami „použité a zneužité“.

Záujem o okuliare v aukcii prejavili stovky ľudí, pričom napokon sa jej podarilo vyzbierať až 100-tisíc dolárov.

Na vlne dobročinnosti pokračuje aj naďalej. Prvých 100-tisíc dolárov, ktoré prispela libanonskému Červenému krížu, jej nestačilo, a tak sa vrátila na známu platformu Cameo, kde môžeš mnohým známym tváram zaplatiť, aby do kamery povedali niekoľko slov či viet podľa tvojho gusta.

Odporúčané
Bejrút dva dni po explózii: 157 obetí, 5 000 zranených a mesto v troskách. Pozri si najsilnejšie fotky z obrovskej tragédie Bejrút dva dni po explózii: 157 obetí, 5 000 zranených a mesto v troskách. Pozri si najsilnejšie fotky z obrovskej tragédie 6. augusta 2020, 18:05

Mia na Instagrame svojich fanúšikov vyzvala, aby sa nebáli a neváhali si objednať pozdravy v akejkoľvek forme. Napadlo jej, že by pokojne mohla brutálne dourážať tvojho bývalého frajera či frajerku,alebo zviditeľnila sesterstvo na univerzite či zaželala tvojej sesternici z tretieho kolena všetko najlepšie k narodeninám.

Domov
Zdieľať
Diskusia