Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2020, 12:02
Čas čítania 3:18
Richard Balog

Manchester United, Juventus či Liverpool? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021

Manchester United, Juventus či Liverpool? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021
Zdroj: Nike Football
ŠPORT
Uložiť Uložené

Nemecký športový gigant vracia úder a prezentuje podarené kúsky pre veľkokluby z Európy, ale tiež Spojených štátov.

Už o niekoľko dní spoznáme víťaza prestížnej Ligy majstrov UEFA aj Európskej ligy UEFA, čím sa nám definitívne uzavrie ročník 2019/2020, po ktorom sa už pozornosť médií bude sústrediť výhradne na nadchádzajúcu sezónu 2020/2021.

Tá so sebou prinesie okrem množstva zmien v kádroch väčšiny mužstiev aj fanúšikmi očakávané nové sady dresov plné najrôznejších vychytávok. Dopyt je predovšetkým po kúskoch s logom európskych veľkoklubov typu Manchester United FC, Juventus FC a podobne. V nasledujúcich riadkoch uvidíš, že ani menšie tímy v danom smere nezaostávajú. 

Lepšiu predstavu si už však urobíš na základe voľného pokračovania nášho výberu najkrajších futbalových dresov, na ktoré sa budeš pozerať počas nasledujúcich cca 10 mesiacov. 

Odporúčané
Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021 Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021 29. júla 2020, 11:32

A.C. Milan

Puma

A.C. so Zlatanom Ibrahimovicom v zostave predviedlo záver sezóny ako z učebnice a ročník 2019/2020 ukončilo na 6. mieste, vďaka čomu sa predstaví v budúcoročnej edícii Európskej ligy UEFA.

Červeno-čierny tím z Milána bude postrachom menších súperov okrem iného aj v domácej sade dresov inšpirovaných eleganciou, veľkoleposťou a ikonickou architektúrou vyhľadávanej talianskej metropoly. Podarená záležitosť, ktorá potvrdzuje fakt, že v jednoduchosti je krása. 

Futbalové dresy
Zdroj: Puma Football

A.S. Roma 

Nike 

Na Apeninskom polostrove ešte chvíľu zostaneme, keďže naše srdcia si ihneď po svojom predstavení získali aj vonkajšie dresy rímskeho veľkoklubu. Slávnejšie z dvojice tamojších mužstiev bude aj v nasledujúcej sezóne 2020/2021 odeté do vybavenia s logom amerického športového giganta a my nenamietame, skôr naopak. 

Dizajnéri v Nike si totiž odviedli v skutku skvelú prácu, pričom najviac nás baví výmena klasického „erbu“ za portrét vlčice odkazujúci na legendy o vzniku večného mesta na rieke Tiber. 

Futbalové dresy
Zdroj: Nike Football

Manchester United FC

adidas

Len včera sa skončila sezóna MUFC po prehre v semifinále Európskej ligy UEFA so Sevilla FC, v ktorom hráči vedení kapitánom Harrym Maguierom nastúpili v nových dresoch určených na vonkajšie zápasy. 

Čierno-biela novinka s „Legend Earth Green“ vzorom je naozaj podarená a jediné, čo nám mierne kazí dojem je logo automobilky Chevrolet na prednej časti... 

Futbalové dresy
Zdroj: adidas Football
Domov
Zdieľať
Diskusia